Nordic Light - inspiraationa valo

Nordiskt ljusinspirerat ljus

De mest exakta har redan upptäckt de nya banderollerna Nordic Light och Nordic Fire Collection. Jag har ännu inte haft en chans att sätta denna samling berättelse på något sätt, men låt detta vara den första tjuren i den nya finska smycken serien:)

Northern Light, norra Fire och norra våren var äventyrare i mina örons namn redan 2014. På den tiden har jag dock inte inrättat en samling tänkande och namngivning av saker verkade som en främling. Jag blev inspirerad. Jag hade inte texten. När jag nu designar smycken för sjunde året finner jag mig alltid inspirerad av vissa saker. Med fotografering har inspirationskällorna blivit mer påtagliga. De kommer att utnyttjas och skrivas om mer. 

Så 2018 nordic light föddes på nytt. Nordic Light Collection samlar våra mest populära och mest imponerande produkter. När du vill ha något helt fantastiskt och unikt, kolla in Detta! Alla är unika.

De första beskrivningarna av smyckessamlingen hölls en grå höstdag. Men vilken underbar natur norrsken då är det! Ljuset är slät, osmakligt, det speglar vackert skimrande ytor som pärlor och kristaller. Höstens färgglada blad ger värme och ton till ljuset. Morgon och kväll Usvat lägga till hemligheten och stämningen.

Naturen är vacker.

 

Vad är Nordic Light smycken? Det är en skimrande, diskret, elegant, tidlös och värdefulla material tillverkade av inhemska handgjorda. Den har en viktig biljett® och tillfredsställelse garanti. 

Vilken är din favorit serie smycken? Jag skulle älska att höra din feedback och önskningar om mina öron:)

 

Tack vare Suvi Salonen, Iiris Kankkunen och Hanna Talsi när du hjälpte mig att få bilder och stilar av denna första samling i verkligheten < 3

Kärlek

Nina Ninka

Alla foton Ninka Fotografering, modell Iris Kankkunen, frisyrer och Makeup Namn, Kostymrost Design/Hanna Talsi