Naisellista, herkkää ja boheemia - TuuliKaisla

Kvinnlig, ömtålig och bohemisk - TuuliKaisla

I början av hösten gjorde vi kostymer för tre unga finska kostymdesigners. I den här bloggen kommer jag med några ord att presentera bilder av alla kostymer jag har fotograferat. De var fantastiska! Var och en av de tre designarna har sin egen personliga stil. TuuliKaislan  kostymerna är underbart feminina, känsliga och bohemiska. Vacker vintage spets i kombination med boho trim.

Vinden berättar om kostymdesignens femininitet och känslighet. Lite bohem och vintage i ande. "Jag känner mycket. När jag känner så här kan det förändras mycket, till exempel enligt säsongen. Hållbarhet är ett nyckelord. Jag försöker alltid använda återvinningsbara material när det är möjligt. så kostymerna inte slösas bort, de kan användas i någon annan kostym.

Här är en titt på den första dräkten som var en härlig mintgrön kort tylldröm. Det är inget jag kan göra åt det, men jag får lite av en midsommarbild trots att fotograferingen var september! Ninkas unika pärlkam med sötvatten, Josefiina  pärlörhängen  och Athena pärla armband. Den vackra Inez var modellen! Makeup och hår av Nea Viitamaa. Jag tycker att det här var riktigt bra!

Fler kostymer från foton kommer senare :) Alla bilderNinka fotograferingninkaphotographyninkaphotographyNinka fotograferingNinka PhotographyNinka Photography