Hääpuvun hankinta poikkeusoloissa? - Valkoinen Kreivitär

Hääpuvun hankinta poikkeusoloissa? - Valkoinen Kreivitär

Porvoon sydämessä löytyy ihastuttava hää- ja juhlapukuliike nimeltään Valkoinen Kreivitär. Kreivittärenä hääräävät kaksi Johannaa: Johanna Pohjanmies ja Johanna Nieminen. Heidän huomaansa voit huoletta heittää puku murheesi ja paljastaa salaiset hääpuku haaveesi. Tulet saamaan asiantuntevaa ja sydämellistä palvelua! Valkoisen Kreivittären valikoimasta löydät monipuolisesti hääpukumerkkien kermaa kuten Lillian West, Tanya Grig, Victoria &Vincent sekä Ninka koruja.

Victoria & Vincent hääpuku Valkoinen Kreivitär

Kysyin Johanna Pohjanmieheltä miten hääpuvun voi ostaa poikkeusoloissa? Sillä juuri nyt, enemmän kuin koskaan, meidän on lupa haaveilla. Meidän on lupa suunnitella. Meillä on ehkäpä myös aikaa miettiä unelmien pukua ja unelmien hääpäivää. Ei haittaa jos sitä ei voi toteuttaa ihan heti. Vuoden 2021 morsianten on hyvä olla puku asioissa liikkeellä jo hyvissä ajoin.

Poikkeusajan morsiuspukuasiaa - Miten pääsen pukuostoksille poikkeusoloissa?

Uusia asiakkaita palvellaan hyvillä tarjouksilla facebookissa. Uutta on mahdollisuus lähettää pukuja sovitukseen, jos siihen päädytään yhdessä asiakkaan kanssa. Morsiuspukujen istuvuuden takaamiseksi niitä ei voi myydä kuten normaaleja vaatteita ja palautella miten sattuu. Tässä otetaan etänä vähän mittoja ja voidaan kuvailla yksityiskohdat tarkasti jne.

Tanya Grig hääpuku Valkoinen kreivitär Tanya Grig hääpuku Valkoinen Kreivitär

 

Entäpä jo tilatut puvut? Tulevatko ne ajallaan? Toimivatko hääpuku valmistajat normaalisti. 

Kyllä. Pukujen tilausajoissa on jonkin verran viivästyksiä, mutta jo aiemmin tilatut puvut ovat tulossa ajallaan.

Haasteita sen sijaan saattaa asettaa sovitukseen pääsy, koska osa asiakkaista asuu liikkumiskiellon rajan toisella puolella.

Onko Valkoisen Kreivittären liike auki normaalisti näin poikkeusaikana? 

Olemme avoinna ajanvarauksella. Sovitusajan voi varata timmasta. Noudatamme liikkeessä hyvää hygieniaa ja palvelemme vain yhtä asiakasta kerrallaan. Toivomme ettei sovitukseen tulla suurella ryhmällä.

Alemyynti on liikkeessä käynnissä, sovitusaikoja voi varailla. Paljon mallikappaleita hyvillä tarjouksilla.

Minkälaisia luovia ratkaisuja poikkeusolot ovat saaneet aikaan liikkeessänne?

Etäkonsultaatio on uusi palvelumme, johon tulee pian aikoja varattavaksi. Sen aikana tehdään kaikki se, mitä yleensä sovitukseen tullessa käydään läpi. Minkälaisesta puvusta morsian haaveilee, missä häät pidetään ja koska. Esittelemme videoyhteydellä pukuja ja pohditaan vartalotyyppejä. Kun liikkuminen on taas helpompaa, voi sitten suoraan valita liikkeen missä lähinnä omaan makuun sopivia pukuja ja sovittaa juuri niitä, joita etänä näki. Mekin osaamme sitten valmiiksi tarjota ne mallit, kun sovitukseen pääsee.

 lillian west hääpuku Valkoinen Kreivitär Lillian West Valkoinen Kreivitär

Uusia malleja on tulossa elokuusta alkaen, mutta sisäänostomessujen peruuntumisen vuoksi osa uusista malleista on vielä epävarmoja.

Syksymmällä on luvassa usean brändin trunk showt, joissa pääsee sovittamaan isompaa valikoimaa tietyn merkin pukuja.

Siispä, rohkeasti yhteyttä Valkoisen Kreivittären tiimiin kun haluat hyvää palvelua unelmien hääpuku asioissa. Kiitos Johanna!

Rakkaudella

Nina