Mediatiedot ja sisällöntuotanto

Ninka.fi sivustolta löydät ideoita, inspiroivia artikkeleita hää- ja juhlajärjestelyihin liittyen. Haluamme tarjota häitä ja juhlia suunnitteleville pareille informaatiota sekä mainostaa aidosti tehtäviinsä sitoutuneita ja laadukkaita palveluntarjoajia. Mikäli olet kiinnostunut mainostamaan kanssamme Ninka.fi verkkopalvelussa ota yhteyttä nina.rontynen@gmail.com niin keskustellaan Sinulle sopivasta vaihtoehdosta. Tässä muutamia esimerkkejä palveluistamme.

MAINOSARTIKKELI  /  SISÄLLÖNTUOTANTO

Pääosin artikkelimme ovat inspiraatiomme innoittamia mutta teemme mielellämme yhteistyötä myös mainosartikkelien parissa arvoihimme sopivissa yhteyksissä. Mikäli haluat yrityksellesi sisälöntuotantopalveluja ja/tai mainosartikkelin palvelussamme hinta 350 eur + alv 24%. sisältää tekstin tuottamisen ja julkaisun kanavissamme sekä somenostot. Artikkelin kirjoittaa markkinoinnin ammattilainen sisällöntuottaja ja voit käyttää sitä myös omissa medioissasi. Artikkelia varten voit toimittaa arkistosi kuvamateriaalia. 

Meiltä saat myös laadukkaat valokuvat mainonnan tueksi. Kuva kertoo vielä enemmän! Kysy tarjous artikkelin kuvituksesta.

PALVELUHAKEMISTO 

Ilmoitusmainonta palveluhakemistossamme 80 eur + alv 24% / vuosi

 

Aineisto-ohje

 

Tervetuloa mukaan iloiselle ja inspiroivalle sivustollemme!