Lapsikuvaus, 1-vuotiskuvaus, sisaruskuvaus

Kävimme tyttäreni kaksivuotis kuvauksissa Ninan studiolla kalkkipetterissä. 
Nina sai kuvaustilanteesta erittäin rennon ja iloisen. Tyttäreni pystyi olemaan täysin oma itsensä eikä kamalasti tarvinnut väkisin pakottaa tai naurattaa, eikä myöskään istumaan paikoillaan vaan kuvia otettiin milloin missäkin.
Kuvat nähtyäni tuli melkein itku. Niistä välittyi uskomaton kauneus ja ilo. En olisi voinut kuvitellakaan että onnistuisivat näin täydellisesti. Ideoita tuli myös moneen eri tyyliin ja todellakin tuli valinnanvaikeus parhaista kuvista. Ehdottomasti suosittelen kaikille tutuille ja ystäville näin ammattitaitoista hyvänmielen kuvaaja. Mielettömän hyvää työtä, kiitos ❤" -Aliisa

 

"Vau mitä kuvia! Oon todella tyytyväinen!" -Susanna

 

Ihana muisto itselle ja lapselle tuleviksi vuosiksi

Studiolla kiire katoaa ja kuvaukset suoritetaan lapsentahtisesti. Puetaan rekvisiittaa ja leikitään yhdessä. Välillä pidetään taukoa ja sitten kirmataan taas. Noin tunnin kestävän kuvauksen päätteeksi saat monipuoliset kuvamuistot ja muotokuvan lapsesta. Kuvaamme lempeällä päivänvalolla sekä studiovalossa käyttäen erilaista rekvisiittaa jota löytyy studiolta tai jota vanhemmat voivat tuoda mukanaan. 

Ihan pienten lasten kanssa kuvaukseen saattaa mennä yli tunti ja ihannetilanteessa lapsi nukahtaa ja on silloin rennosti aseteltavissa kuvaukseen. Mutta jos nukkumatti ei perille löydä niin sekään ei haittaa. Pirteästä vauvasta saa ihan yhtä ihania kuvia. 

Digikuvapaketit

TARJOUS 1 vuotis kuvaukseen ja lahjakortteihin:

150,- sis kuvauksen 30 min sekä 3 jälkikäsiteltyä digikuvaa sähköisesti toimitettuna. Mahdolliset lisäkuvat koevedosgalleriasta 15 euroa kpl. (tämä paketti ei sovellu vauvakuvaukseen koska siihen tarvitaan usein enemmän aikaa)

200,- sis kuvauksen 40min sekä 5 jälkikäsiteltyä digikuvaa sähköisesti toimitettuna

250,- sis kuvauksen 60 min sekä 10 jälkikäsiteltyä digikuvaa sähköisesti toimitettuna. SUOSITUIN PAKETTI. Mahdolliset lisäkuvat koevedosgalleriasta 10 euroa kpl.

300,- sis kuvauksen 60 min sekä 15 jälkikäsiteltyä digikuvaa sähköisesti toimitettuna

Kuvapaketit voi maksaa kuvauksen yhteydessä pankkikortilla tai luottokortilla. Lisäkuvautilauksista ja printeistä voidaan laskuttaa jälkeenpäin.

 

"Tutustuin Ninaan sattuman kautta kun yhteinen tuttumme jakoi linkin jossa Nina etsi vauvamasu kuvattavaa alkukesästä 2016.
Lähdin jännittyneenä kohti kalkkipetteriä. Oli kuuma kesä iltapäivä ja raskausvaivatkin nostivat päätään. Mutta kun pääsin perille oli vastassa ihana Ninka.
Täytyy sanoa että iltapäivä/ilta oli unohtumaton. Oli todella mukava tunnelma ja Ninkan sympaattisuus ja ammattitaito ja kyky eläytyä asiakkaan tilanteeseen on uskomaton.
Tuon jälkeen Ninka on kuvannut kaikki tärkeät tapahtumamme, ristiäisistä, vauvakuvaukseen ja synttäri -kuvaukseen. Ja jatkossa tulee kyllä olemaan myös luotto kuvaajamme. Kuvat ovat uskomattoman yksilöllisiä ja taitavasti otettuja. Sanotaanko näin, että saa kuvattavasta kohteesta tehtyä onnistuneen valokuvan.

Suosittelen lämpimästi ihmistä joka tekee sydämellä töitä.
Mene, koe ja ihastu itsekkin" -Linda