Hääkuvaus

Rakkauden ikuistaminen on parasta 

 

Kuvaan hääpäivänne tunteella, jokaisen ikimuistoisen hetken taltioiden. Potrettikuvaushetkestä tulee hauska osa päivää eikä mikään kamerakammo ole koskaan estänyt hääparia nauttimasta kuvaushetkestä, ja ennenkaikkea toisistaan. 

Hääpotretit 395,- (1-1,5h)

Hääpotretti ja vihkiminen 595,- (2,5h)

Puolipäivää dokumentaarinen hääkuvaus 950,- (4-5h)

Koko päivän dokumentaarinen hääkuvaus 1250,- ( 6-7 h)

Koko päivä iltaan saakka dokumentaarinen kuvaus 1550,- (8-10h)

 

Hääkuvausten kuvamäärää ei ole rajattu mihinkään tiettyyn määrään. Yleensä potrettikuvien määrä vaihtelee 20-40 kuvaa riippuen kuvausajasta. Koko päivän dok. 300 - 600 kuvaa riippuen kuvausajasta. Kuvat toimitetaan sähköisesti nettigalleriassa 2-4 vkoa hääpäivän jälkeen (kesäsesonkina menee n. 4 vkoa toimituksessa). Kuvia toimitan pääasiassa värillisenä mutta joskus esim. valosta tai sävyistä riippuen mustavalkoinen saattaa tyylillisesti olla parempi ratkaisu. Jos et jostain syystä halua mustavalkoisia kuvia tai haluat ainoastaan mustavalkoisia kuvia, pyydän ilmoittamaan etukäteen. 

Matkakorvaukset muihin kuin Kalkkipetterissä tapahtuviin kuvauksiin ovat 0,43/km. 

Hääkuvaukseen tulee varausmaksu varauksen yhteydessä joka on 200,- Tämä summa vähennetään kuvauksen loppusummasta.

HUOM! Mikäli kuvauspaikalle on matkaa niin paljon että työpäivä ja matkustus ylittävät yhteensä 12 tunnin ajan, myydään ainoastaan kahta suurinta dokumentaarista kuvapakettia. Huomioi myös matkakulut budjettia suunnitellessasi.

Kiitos että vierailit sivuillani! Rakastan valokuvausta ja hääkuvausta erityisesti. Mahtavaa jos voimme työskennellä yhdessä!

Odotan innolla!