Hääkirppis (Tulossa)

Otamme myyntiin käytettyjä merkki hääpukuja, kenkiä ja asusteita. Myytävän tuotteen on oltava ehjä, puhdas ja hyväkuntoinen. Yli 2 vuotta vanhoja hääpukuja emme ota myyntiin. Tästä säännöstä voidaan kuitenkin poiketa, mikäli kyseessä on Vintage puku tai muutoin uniikki puku. Myyntiprovisio myydyn tuotteen hinnasta on 15 - 25%. Myyntiprovisio sovitaan sopimusta tehtäessä samalla kuin tuote hinnoitellaan. Tuotteet toimitetaan myyntiin Ninkalle, jossa ne ovat myynnissä sovitun ajan. Yleensä maksimissaan 4-6 kk. Tuotteet ovat myynnissä sekä nettikaupassamme ja niihin voi tutustua Studiollamme.

Toimittaessaan tuotteet myytäväksi Ninkalle Myyjä hyväksyy Myyntiehdot. Ninka toimii käytetyttyjen pukujen jälleenmyyjänä eli hinnoittelee ja varastoi tuotteet myynnin ajaksi. Tarvittaessa puvut myös kuvataan mallinuken päällä, mutta mielellämme käytämme valmistajan tai myyjän kuvia.

Pukuja voi tulla sovittamaan Ninkan studiolle sovitusti private shopping periaatteella. Varaa siis oma sovitusaikasi juhla@ninka.fi tai 050 4420626 /Nina. 

Ensisijaisesti pukujen toimitustapa on nouto Ninkan studiolta. Mikäli kyse on verkkokaupan kautta tehtävästä etämyynnistä, Ninka toimittaa myydyt tuotteet ostajalle postilla. Puvun ostaja vastaa postikuluista. Ninka huolehtii maksusuoritusten keräämisestä ostajalta, asiakaspalvelusta sekä myyntituottojen tilittämisestä Myyjälle. Käytetyillä hääpuvuilla ei ole palautusoikeutta, ellei toisin sovita.

Käytettyjen tuotteiden arvonlisävero on 0 %. Yritysmyyjien tuotteissa sekä postituskuluissa on 24 % arvonlisävero.

Käytettyjen tavaroiden myynnissä sovelletaan arvonlisäverolaissa (AVL 79 a §) tarkoitettua marginaaliverotusmenettelyä. Pidätämme oikeuden näiden muutoksiin, mukaan lukien hinnoittelu, myyntiajat ja myyntituotto-osuudet.