Odotusajan kuvaus miljöössä

Odotusajan kuvaus miljöössä

Kauniina keväisenä päivänä lähdimme Niinan kanssa kuvaamaan odotusajan kuvia ja metsästämään kirsikankukkia. Niitä kirsikankukkia emme kuitenkaan löytäneet mutta muutaman muun kivan spotin kuvauspaikaksi kuitenkin :) 

Tein kuvaukseen kimpun ja kukkaseppeleen. Tyylilleni uskollisesti siitä taisi tulla aika hääkimppumainen...taitaa häägenre olla vaan niin syvälle selkärankaan iskostunut :D Kukkina käytin persikkaista oksaruusua, Pionia, harsokukkaa, valkoista ruusua sekä eukalyptusta. Kimpun tuoksu oli kyllä aivan ihana.

odotusajankuvaus Lohja

odotusajankuvaus vauvamasukuvaus Ninka valokuvaus Lohja

hääkimppu juhlakukat Ninka

raskausajan valokuvaus lohja nummela

 

hääkimppu Ninka

Päivä oli kaunis mutta tuulinen. Tuuli sinänsä ei haittaa valokuvausta, vaan päinvastoin tuo kuvaan kivasti liikkeen tuntua, mutta viileähän siinä tulee. Kevät aurinko muuten ei ole lempi elementtini valokuvauksen kannalta, sillä usein valo on aika raakaa kun puiden lehtiä on vain vähän jotka vähän murtaisivat valoa. Keväällä kannattaa siis kuvata myöhemmin illalla jolloin valo on kauniinpaa ja pehmeämpää. Vaihtoehtoisesti voi etsiä varjokohtia jossa valo tulee pehmeämmin. Löysimme muutaman kivan paikan Lohjan Vivamosta jossa oravan poikaset leikkivät ihan viereisessä puussa <3 

Ninka valokuvaus Lohja Nummela Vihti Espoo

 

Ihanaa odotusaikaa Niina <3 

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille <3

 

Rakkaudella 

Nina